Monique Janssen

  Na een jaar studie in Oxford (UK) studeerde ik klinische- en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. In de jaren na mijn afstuderen (1999) deed ik de postdoctorale opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt en gezondheidszorgpsycholoog BIG. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen en trainingen waaronder die tot EMDR therapeut en ‘The Work trainer’ van Byron Katie.

  Ik ben ervaren in behandeling van diverse psychische problematiek, waaronder arbeidsgerelateerde problemen. Momenteel werk ik bij een GGZ instelling op de afdeling angststoornissen. Ik doe daar zowel individuele- als groepsbehandelingen, geef groepstrainingen en werk mee aan wetenschappelijk onderzoek. Ik werk graag cliënt- en klachtgericht en qua behandelduur zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig is.

  Voor het opzetten van een eigen(tijdse) praktijk met als speerpunt kwalitatief goede, voor de cliënt op maat gesneden psychologische zorg vond ik in Kim Clancy en Andrés Neira de Back goede partners. Vanwege affiniteit met landgenoten in het buitenland, kozen wij voor wereldwijde beschikbaarheid en dus voor online therapie via Skype video.

  Registraties:

  • gezondheidszorgpsycholoog BIG
  • psycholoog NIP
  • cognitief gedragstherapeut VGCt
  • AGB code: 94-008837

  Terug naar Onze GZ-Psychologen

  kim clancycharlotte van eeuwijk