Charlotte van Eeuwijk

  In 2012 heb ik mijn master klinische psychologie behaald aan de UvA in Amsterdam. Na een stage op de afdeling angststoornissen bij het AMC, ben ik zowel in de basis als in de specialistische GGZ werkzaam geweest bij HSK Groep en als psycholoog en manager bij Grip Psychologen.

  In 2017 heb ik mijn postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarnaast ben ik in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt en heb ik de basis- en vervolgcursus tot EMDR-therapeut gedaan.

  Verder organiseer ik samen met twee collega’s ‘psychologische retreats’ in het buitenland en geef ik workshops voor podiumangst. Dit mede om ook datgene wat ik heb geleerd tijdens mijn studie aan de Toneelacademie Maastricht, waar ik in 2005 ben afgestudeerd als Theatermaker, te kunnen toepassen binnen de behandelingen.

  In de behandeling vind ik het belangrijk om in een vertrouwde omgeving, samen met de cliënt doelen op te stellen en te bedenken hoe deze te bereiken. Hierbij is het dikwijls van belang inzicht te krijgen in de klachten en het ontstaan ervan, maar vooral is het veranderen van gedrag door te doen en te ervaren van grote invloed op het behalen van deze doelen.

  Registraties:

  • gezondheidszorgpsycholoog BIG
  • psycholoog NIP
  • cognitief gedragstherapeut i.o. VGCt
  • AGB code: 94-103680

  Terug naar Onze GZ-Psychologen

  monique janssenDitta van Dijk