Behandeling van milde psychische klachten en problemen die het dagelijks functioneren verstoren

Over eye2eye psychologen

Professionele online psychologen en online coaches

Sinds 2010 biedt eye2eye psychologen kwalitatief hoogwaardige psychische hulp en coaching aan Nederlanders in binnen- en buitenland. Door gebruik te maken van Skype video zijn professionele online psychologen en online coaches wereldwijd beschikbaar.

Online psychotherapie en online coaching door BIG geregistreerde gz psychologen

De zorg wordt verleend door Nederlandse BIG geregistreerde gezondheidszorg gz-psychologen die ook geregistreerd zijn als gedragstherapeuten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt).

Waarom een gz-psycholoog?

De gezondheidszorgpsycholoog, in het dagelijks gebruik meestal afgekort tot gz-psycholoog, is een breed opgeleide professional. Deze heeft, na een academische vooropleiding psychologie, (ortho)pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde op doctoraal of masterniveau, een verdiepende opleiding gevolgd van 24 maanden. Na deze opleiding kan de gz-psycholoog zich laten inschrijven in het BIG-register.

De gz-psycholoog verricht generalistische diagnostiek en indicatiestelling en is in staat een divers repertoire aan behandelmethodieken toe te passen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via ons aanmeldformulier. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met een intakevragenlijst en gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem contact met ons op.