Internettherapie door ervaren BIG-geregistreerde gz-psychologen

Internettherapie

Kosten intakegesprek en adviesgesprek

Een intakegesprek (1 tot 1,5 uur) kost 90 euro. Dit bedrag dient betaald te worden na het intakegesprek en voorafgaand aan het adviesgesprek. Een adviesgesprek (30 tot 45 minuten) kost 90 euro. Dit bedrag dient na afloop van het adviesgesprek te worden betaald en tenminste 48 uur voorafgaand aan het eerste behandelgesprek door eye2eye psychologen te zijn ontvangen.

In het intakegesprek komt aan bod hoe de behandeling er uit zal zien (o.a. aantal behandelgesprekken en behandelduur) en of de behandeldiagnose onder ‘verzekerde zorg’ valt.

Kosten behandelgesprek

Een behandelgesprek (45 minuten) kost 90 euro. Het bedrag dient na afloop van het behandelgesprek te worden betaald en tenminste 48 uur voorafgaand aan het volgende gesprek door eye2eye psychologen te zijn ontvangen.

Factuur

Je ontvangt voor de gemaakte kosten voor de internettherapie een factuur per e-mail. Is er sprake van ‘verzekerde zorg’, d.w.z. zorg die zal worden vergoed, dan ontvang je aan het eind van de behandeling de eindfactuur. Deze factuur kun je doorsturen naar je zorgverzekeraar. Is er sprake van ‘onverzekerde zorg’, d.w.z. zorg die niet wordt vergoed, dan krijg je een OVP (overige producten) factuur. Deze krijg je niet vergoed.

Vergoeding door zorgverzekeraars van internettherapie door een online psycholoog

Omdat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars dien je zelf je verzekeraar te raadplegen of intakegesprek en behandelgesprekken in aanmerking komen voor vergoeding.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en Gespecialiseerde GGZ (SGGZ). Eye2eye psychologen is werkzaam in de Generalistische Basis GGZ. Indien je kosten vergoed wilt krijgen door je zorgverzekeraar, heb je een verwijzing nodig van een (huis)arts.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de onderstaande pagina’s:

– Veranderingen in de zorg:
www.rijksoverheid.nl geestelijke gezondheidszorg

– Informatie over de maximum tarieven voor basis GGZ:
https://puc.overheid.nl/nza/doc/PUC_243894_22/1/

Betaalmogelijkheden

Je kunt de betalingen via onze site doen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via ons aanmeldformulier. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met een intakevragenlijst en gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem contact met ons op.