Via Skype overal ter wereld therapie. Ook in Nederland! Je hebt geen reistijd. De aanpak is uitstekend en gericht op je persoonlijke problemen.

Ervaringen

 • Wat een uitvinding! Dank jullie wel. Enorm fijn om via jullie een stap verder te zijn.

  Rene
 • Ik ben blij dat ik heb besloten met Kim te praten. De gesprekken via Skype, en in het Nederlands, voelden erg vertrouwd en gaven me steun. Na een paar sessies heb ik het gevoel dat ik meer controle heb over mijn emoties, makkelijker met onzekerheden om kan gaan en weer gewoon mezelf ben. De praktische tips van Kim hebben daar zeker bij geholpen.

  Anoniem
 • ‘Praten met een psycholoog via Skype, is dat wel fijn? Werkt dat?’ Vroeg ik me van tevoren af. Maar de gesprekken met Kim via de computer verliepen heel prettig, fris, persoonlijk en open. Ik ben heel blij dat ik het zo heb gedaan, en niet heb gewacht tot ik weer terug zou zijn in Nederland. Kim heeft me in korte tijd geleerd hoe ik negatieve gedachten over mezelf kan omkeren. Ze is een hele fijne psycholoog die me praktische tips heeft gegeven om me zelfverzekerder te voelen.

  Jose
 • De gesprekken in het Nederlands via Skype waren een ideale oplossing voor mij en hebben me goed geholpen om de nodige veranderingen in mijn leven aan te brengen. De gesprekken waren effectief en gingen tegelijkertijd op een erg ontspannen manier.

  Anoniem
 • Wat geweldig om in het buitenland toch Nederlandse therapie te kunnen krijgen! De gesprekken waren heel praktisch en oplossingsgericht, en hebben ervoor gezorgd dat ik weer van het leven kan genieten, vrij van depressie en angst.

  Tamara
 • Zeer prettig is het comfortabel zitten in mijn eigen omgeving terwijl ik een gesprek voer met een professional.

  Anoniem

Voeg je ervaring toe