Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Voornaam*

Achternaam*

Uw e-mailadres*

Door het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacy statement

Na aanmelding:

1. Afspraak voor intakegesprek

Na aanmelding zal een van de psychologen u via de mail (in praktijkportal) benaderen voor het maken van een intakegesprek.

2. Praktijkportal

Na aanmelding bent u geregistreerd in het praktijkportal van eye2eye psychologen. In ons praktijkportal kunt u beveiligd communiceren met eye2eye psychologen. U ontvangt een bericht vanuit dit praktijkportal met de vraag een wachtwoord aan te maken om in te kunnen loggen in het praktijkportal.

Wij hebben in het praktijkportal, onder ‘documenten’ tevens de intakevragenlijst geplaatst. Wij verzoeken u vriendelijk voordat het intakegesprek plaatsvindt, de intakevragenlijst in te vullen en retour te sturen, via ‘berichten’ in het praktijkportal.

In de intakevragenlijst wordt gevraagd naar uw persoonsgegevens waaronder uw Skypenaam. Daarnaast worden vragen gesteld over uw klacht(en) en over een aantal levensgebieden zoals relaties, gezondheid en werk. Eye2eye psychologen stelt het op prijs om de ingevulde intakevragenlijst minimaal 48 uur voor aanvang van het intakegesprek te ontvangen via ‘berichten’ in het praktijkportal.

Vergoeding en verwijsbrief

Omdat wij geen contracten hebben met zorgverzekeraars, dient u zelf uw verzekeraar te raadplegen of intake-, advies-, en behandelgesprek in aanmerking komen voor vergoeding.

Om een intakegesprek met u te kunnen voeren hebben wij conform de voorwaarden van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) een verwijsbrief van een (huis)arts nodig. Deze ontvangen wij graag samen met de ingevulde intakevragenlijst. Dit geldt ook wanneer u verwezen wordt door een buitenlandse (huis)arts.

Per 1 januari 2016 heeft u geen verwijsbrief meer nodig indien u de kosten zelf zal betalen.