Proffesionele online coaching en online psychotherapie

eye2eye psychologen is gespecialiseerd in online psychotherapie en online coaching via Skype video.

Over eye2eye psychologen

Professionele online psychotherapie en online coaching

Sinds 2010 biedt eye2eye psychologen kwalitatief hoogwaardige psychotherapie en coaching aan Nederlanders in binnen- en buitenland. Door gebruik te maken van Skype video is professionele online psychoterapie en online coaching wereldwijd beschikbaar.

Online psychotherapie en online coaching door BIG geregistreerde gz psychologen

De zorg wordt verleend door Nederlandse BIG geregistreerde gezondheidszorg gz-psychologen die ook geregistreerd zijn als gedragstherapeuten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt).

Waarom een gz-psycholoog?

De gezondheidszorgpsycholoog, in het dagelijks gebruik meestal afgekort tot gz-psycholoog, is een breed opgeleide professional. Deze heeft, na een academische vooropleiding psychologie, (ortho)pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde op doctoraal of masterniveau, een verdiepende opleiding gevolgd van 24 maanden. Na deze opleiding kan de gz-psycholoog zich laten inschrijven in het BIG-register.

De gz-psycholoog verricht generalistische diagnostiek en indicatiestelling en is in staat een divers repertoire aan behandelmethodieken toe te passen.

 

EYE2EYE PSYCHOLOGEN