Op een open, positieve en directe manier werken wij met veel plezier samen met cliënten aan verandering in voelen, denken en doen

Onze online  gz-psychologen

Kim Clancy (1975)

kim-clansy Eind 1998 heb ik mijn studie psychologie, afstudeerrichting klinische- en gezondheidspsychologie, aan de Rijksuniversiteit Leiden afgerond. Achtereenvolgens heb ik gewerkt bij de Riagg Delfland, de HSK Groep en Ensis. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij een GGZ instelling op de afdeling angststoornissen.

Naast mijn postdoctorale opleiding tot gz-psycholoog en tot cognitief gedragstherapeut VGCt heb ik een aantal opleidingen en cursussen gevolgd waaronder de opleiding tot EMDR therapeut. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in The Work van Byron Katie en heb me daar verder in gespecialiseerd.

In mijn werk houd ik er van om op een open en heldere manier te communiceren met cliënten en daarbij klachtgericht te werk te gaan. Bespreken van gedachten, gevoelens en gedrag staan daarbij centraal.

Registraties:

 • psychotherapeut
 • gezondheidszorgpsycholoog BIG
 • psycholoog NIP
 • cognitief gedragstherapeut VGCt
 • AGB code: 94-008838 

Monique Janssen (1974)

monique-janssen

Na een jaar studie in Oxford (UK) studeerde ik klinische- en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. In de jaren na mijn afstuderen (1999) deed ik de postdoctorale opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt en gezondheidszorgpsycholoog BIG. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen en trainingen waaronder die tot EMDR therapeut en ‘The Work trainer’ van Byron Katie.

Ik ben ervaren in behandeling van diverse psychische problematiek, waaronder arbeidsgerelateerde problemen. Momenteel werk ik bij een GGZ instelling op de afdeling angststoornissen. Ik doe daar zowel individuele- als groepsbehandelingen, geef groepstrainingen en werk mee aan wetenschappelijk onderzoek. Ik werk graag cliënt- en klachtgericht en qua behandelduur zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig is.

Voor het opzetten van een eigen(tijdse) praktijk met als speerpunt kwalitatief goede, voor de cliënt op maat gesneden psychologische zorg vond ik in Kim Clancy en Andrés Neira de Back goede partners. Vanwege affiniteit met landgenoten in het buitenland, kozen wij voor wereldwijde beschikbaarheid en dus voor online therapie via Skype video.

Registraties:

 • gezondheidszorgpsycholoog BIG
 • psycholoog NIP
 • cognitief gedragstherapeut VGCt
 • AGB code: 94-008837

Paulette Bauer (1986)

paulette bauer

In 2009 heb ik de opleiding klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Ik begon mijn loopbaan bij een grote GGZ instelling op de afdeling Angststoornissen. Ik heb in deze periode de postdoctorale opleiding tot Cognitief gedragstherapeut doorlopen. In 2016 heb ik de GZ-opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik een jaar werkzaam geweest binnen de Basis GGZ. Hier heb ik veel ervaring opgedaan net uiteenlopende klachtgebieden, zoals stemmingsklachten en overbelasting. In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in traumaverwerking op een afdeling voor complex psychotrauma. Ik ben opgeleid in het geven van EMDR behandelingen. Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik rust uitstraal in de behandelingen. Ik vind het belangrijk om de kwaliteiten van mensen als uitgangspunt te nemen en van hieruit samen te kijken naar mogelijkheden om de gestelde doelen te bereiken. 

Registraties:

 • gezondheidszorgpsycholoog BIG
 • cognitief gedragstherapeut VGCt
 • AGB code: 94-102667

 

 

 

 

Charlotte van Eeuwijk (1982)

In 2012 heb ik mijn master klinische psychologie behaald aan de UvA in Amsterdam. Na een stage op de afdeling angststoornissen bij het AMC, ben ik zowel in de basis als in de specialistische GGZ werkzaam geweest bij HSK Groep en als psycholoog en manager bij Grip Psychologen. 

In 2017 heb ik mijn postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarnaast ben ik in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt en heb ik de basis- en vervolgcursus tot EMDR-therapeut gedaan. 

Verder organiseer ik samen met twee collega’s ‘psychologische retreats’ in het buitenland en geef ik workshops voor podiumangst. Dit mede om ook datgene wat ik heb geleerd tijdens mijn studie aan de Toneelacademie Maastricht, waar ik in 2005 ben afgestudeerd als Theatermaker, te kunnen toepassen binnen de behandelingen. 

In de behandeling vind ik het belangrijk om in een vertrouwde omgeving, samen met de cliënt doelen op te stellen en te bedenken hoe deze te bereiken. Hierbij is het dikwijls van belang inzicht te krijgen in de klachten en het ontstaan ervan, maar vooral is het veranderen van gedrag door te doen en te ervaren van grote invloed op het behalen van deze doelen. 

Registraties:

 • gezondheidszorgpsycholoog BIG
 • psycholoog NIP
 • cognitief gedragstherapeut i.o. VGCt
 • AGB code: 94-103680

 

 

 

EYE2EYE PSYCHOLOGEN